Skip to main content

SUITE 3 – UITZICHT – MET EIGEN BAD

Suite 3 van ca. 55 m2 groot en rond van vorm bevindt zich op de derde verdieping. U vindt hier een royaal 2-persoonsbed dat zich centraal in de ruimte bevindt. Het zelf ontworpen hoofdeinde dient tevens als kast. Verder beschikt deze suite nog over een zitje, een smart-tv en voorzieningen om thee en koffie(nespresso) te maken. En natuurlijk is ook deze suite voorzien van een eigen toilet, eigen badkamer met regendouche en wastafel.

En als extra is er hier een vrijstaand bad aanwezig. Deze meest lichte suite heeft een meer moderner karakter (omdat met name dit deel van de toren in 1980 opnieuw is gereconstrueerd) met lichtere kleurstellingen. Maar net als de andere suites is deze suite zeer comfortabel en mede door de keuze van de verlichting (ingo maurer) ook erg sfeervol. Wederom maakt de aanwezige, met zorg gekozen kunst, het beeld compleet.

SUITE FACILITEITEN:
Vrijstaand bad, slaapbank, kledingkast, bureau, zithoek, toiletartikelen, wc, badkamer, regendouche, flatscreen-tv, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, handdoeken, beddengoed, badlakens, chocolade of koekjes, zeep, haardroger, strijkijzer, hogere verdiepingen alleen per trap.

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Badkamer met bad & regendouche

Smart-TV

Royaal 2-persoonsbed

per nacht € 145,00 (zo. t/m do.) en € 155,00 (vr. t/m za.)

per nacht € 145,00 (zo. t/m do.) en € 155,00 (vr. t/m za.)

ONTBIJT
Op de dag van aankomst kunt u aangeven of u al dan niet gebruik wilt maken van het ontbijt.

Indien u tijd  en zin hebt kunt u gebruik maken van het royale en luxe ontbijt dat wordt geserveerd in het nabij gelegen winkelcafe de ‘Engel’. De kosten voor dit ontbijt zijn € 17,- per persoon. Aan de hand van een, speciaal voor ons ontworpen plattegrond, kunt u via 3 verschillende routes van bed naar breakfast wandelen. U kunt vanaf 8.00 uur terecht in de ‘Engel’.

Het gebruik van koffie (Nespresso) en thee in onze toren is gratis!

BETALING
Het is mogelijk om bij aankomst te betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Maar het kan ook vooraf door overmaking naar ons rekeningnummer NL41INGB0005747114 T.N.V. Bijonsthuis.

DEZE SUITE RESERVEREN?

BEL: 06-54261887 OF MAIL INFO@DEPELSERTOREN.NL

Naar reserveren