SUITE 3 – UITZICHT – MET EIGEN BAD

Suite 3 van ca. 55 m2 groot en rond van vorm bevindt zich op de derde verdieping. U vindt hier een royaal 2-persoonsbed dat zich centraal in de ruimte bevindt. Het zelf ontworpen hoofdeinde dient tevens als kast. Verder beschikt deze suite nog over een zitje, een smart-tv en voorzieningen om thee en koffie(nespresso) te maken. En natuurlijk is ook deze suite voorzien van een eigen toilet, eigen badkamer met regendouche en wastafel.

En als extra is er hier een vrijstaand bad aanwezig. Deze meest lichte suite heeft een meer moderner karakter (omdat met name dit deel van de toren in 1980 opnieuw is gereconstrueerd) met lichtere kleurstellingen. Maar net als de andere suites is deze suite zeer comfortabel en mede door de keuze van de verlichting (ingo maurer) ook erg sfeervol. Wederom maakt de aanwezige, met zorg gekozen kunst, het beeld compleet.

SUITE FACILITEITEN:
Vrijstaand bad, slaapbank, kledingkast, bureau, zithoek, toiletartikelen, wc, badkamer, regendouche, flatscreen-tv, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, handdoeken, beddengoed, badlakens, chocolade of koekjes, zeep, haardroger, strijkijzer, hogere verdiepingen alleen per trap.

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Badkamer met bad & regendouche

Smart-TV

Royaal 2-persoonsbed

1 persoon per nacht € 85,00

2 personen per nacht € 110,00

3 personen per nacht € 145,00
+ Extra éénpersoonsbed (3e persoon)

ONTBIJT
De kosten voor het royale en luxe ontbijt zijn € 15,00 per persoon. Het gebruik van koffie en thee is gratis. Het ontbijt wordt vanaf 8.00 uur in overleg met de gasten geserveerd.

BETALING
Het is mogelijk om bij aankomst te betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Maar het kan ook vooraf door overmaking naar ons rekeningnummer NL41INGB0005747114 T.N.V. Bijonsthuis.

DEZE SUITE RESERVEREN?

BEL: 06-54261887 OF MAIL INFO@DEPELSERTOREN.NL

Naar reserveren