Skip to main content

Ontdek ook Hotel Staatsman!

Hotel Staatsman, een naam die de statuur van het gebouw weerspiegelt en waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen. Gevestigd in de voormalige monumentale Statenzaal van Zwolle, ooit het provinciehuis van Overijssel, is ons hotel doordrenkt van historie en centraal gelegen in het hart van de stad. Een ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door Zwolle en het genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

Onze zeven prachtig ontworpen hotelkamers en suites bieden een onvergetelijk verblijf waar warmte, luxe, sfeer en comfort samenkomen in een perfecte harmonie van klassiek en modern design. Elk van onze kamers is uniek, ingericht met zorgvuldig gekozen objecten en bedden waarop slapen aanvoelt als zweven op een wolk. Bij Hotel Staatsman staat het ontvangen van gasten met ons hart en het uitzwaaien met een glimlach centraal.

Bovendien vindt u in ons gebouw naast de prachtige kamers ook de monumentale ‘Statenzaal’ en ‘Koffiekamer’, die dienen als unieke trouwlocatie en ruimtes voor diverse culturele en educatieve evenementen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar eerlijke en duurzame keuzes te maken in alle aspecten van ons ondernemen en de omgang met elkaar. Bij Hotel Staatsman bieden we niet alleen een uniek verblijf, maar ook een ervaring waar zorgvuldigheid en duurzaamheid samenkomen.

Bezoek hotelstaatsman.nl