SUITE 1 – FAMILIE SUITE – MET EIGEN BADKAMER

Deze suite van ca. 50 m2 bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang waardoor ook gasten die minder mobiel zijn gebruik kunnen maken van deze suite. Deze suite is ook te gebruiken als familiesuite. U vindt hier op een verhoging een royaal 2-persoonsbed dat zich centraal in de ruimte bevindt. Langs de ronde muren hebben wij op de daar aanwezige middeleeuwse stenen funderingen 2 extra slaapplaatsen gecreëerd.

Verder beschikt deze suite nog over een zitje, een smart-tv en voorzieningen om thee en koffie(nespresso) te maken. Uiteraard is deze suite voorzien van een eigen toilet, eigen badkamer met regendouche en wastafel. De historische oude muren in combinatie met de bijzondere verlichting maken van deze suite een erg comfortabele en sfeervolle ruimte. De met zorg gekozen kunst maakt het beeld compleet.

SUITE FACILITEITEN:
Begane grond, eigen ingang, slaapbank,  bank, bureau, zithoek, toiletartikelen, wc, badkamer, regendouche, flatscreen-tv, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, handdoeken, beddengoed, badlakens, chocolade of koekjes, zeep, haardroger, strijkijzer.

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Deze prachtige suite is ca. 50 m2 groot en bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen ingang waardoor je direct buiten bent. Deze suite is ideaal als familie suite met 2 kinderen en door goed geschikt voor gasten die minder mobiel zijn.

Badkamer met regendouche

Smart-TV

Eigen ingang

1 persoon per nacht € 85,00

2 personen per nacht € 105,00

3 personen per nacht € 140,00

4 personen per nacht € 170,00
+ Extra éénpersoonsbed (4e persoon)

ONTBIJT
De kosten voor het royale en luxe ontbijt zijn € 15,00 per persoon. Het gebruik van koffie en thee is gratis. Het ontbijt wordt vanaf 8.00 uur in overleg met de gasten geserveerd.

BETALING
Het is mogelijk om bij aankomst te betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Maar het kan ook vooraf door overmaking naar ons rekeningnummer NL41INGB0005747114 T.N.V. Bijonsthuis.

DEZE SUITE RESERVEREN?

BEL: 06-54261887 OF MAIL INFO@DEPELSERTOREN.NL

Naar reserveren