SUITE 2 – MET EIGEN BADKAMER

Suite 2 van ca. 50 m2 groot bevindt zich op de eerste verdieping. Een bijzonderheid hier is de afwezigheid van ramen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over aanvoer van verse en frisse lucht. Deze wordt nl. aangevoerd via een raam dat voor u niet zichtbaar is. U vindt hier een royaal 2-persoonsbed dat zich centraal in de ruimte bevindt. Het zelf ontworpen hoofdeinde dient tevens als kast. Verder beschikt deze suite nog over een zitje, een smart-tv en voorzieningen om thee en koffie(nespresso) te maken. Ook deze suite is voorzien van een eigen toilet, eigen badkamer met regendouche en wastafel. De historische oude muren in combinatie met de bijzondere verlichting maken van deze suite een erg comfortabele en sfeervolle ruimte. Het is hier aardedonker, waardoor er diep en lang geslapen kan worden. Het karakter van de middeleeuwse toren is hier het sterkst voelbaar. De hier aanwezige met zorg gekozen kunst(voorwerpen) maken het beeld compleet.

SUITE FACILITEITEN:
Begane grond, eigen ingang, extra 1 persoonsbed, kledingkast, bureau, zithoek, toiletartikelen, wc, badkamer, regendouche, flatscreen-tv, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, handdoeken, beddengoed, badlakens, chocolade of koekjes, zeep, haardroger, strijkijzer, hogere verdiepingen alleen per trap.

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Badkamer met regendouche

Smart-TV

Royaal 2-persoonsbed

1 persoon per nacht € 85,00

2 personen per nacht € 105,00

3 personen per nacht € 140,00
+ Extra éénpersoonsbed (3e persoon)

ONTBIJT
De kosten voor het royale en luxe ontbijt zijn € 15,00 per persoon. Het gebruik van koffie en thee is gratis. Het ontbijt wordt vanaf 8.00 uur in overleg met de gasten geserveerd.

BETALING
Het is mogelijk om bij aankomst te betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Maar het kan ook vooraf door overmaking naar ons rekeningnummer NL41INGB0005747114 T.N.V. Bijonsthuis.

DEZE SUITE RESERVEREN?

BEL: 06-54261887 OF MAIL INFO@DEPELSERTOREN.NL

Naar reserveren