Skip to main content

SUITE 2 – MET EIGEN BADKAMER

Suite 2 van ca. 50 m2 groot bevindt zich op de eerste verdieping. Een bijzonderheid hier is de afwezigheid van ramen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over aanvoer van verse en frisse lucht. Deze wordt nl. aangevoerd via een raam dat voor u niet zichtbaar is. U vindt hier een royaal 2-persoonsbed dat zich centraal in de ruimte bevindt. Het zelf ontworpen hoofdeinde dient tevens als kast. Verder beschikt deze suite nog over een zitje, een smart-tv en voorzieningen om thee en koffie(nespresso) te maken. Ook deze suite is voorzien van een eigen toilet, eigen badkamer met regendouche en wastafel. De historische oude muren in combinatie met de bijzondere verlichting maken van deze suite een erg comfortabele en sfeervolle ruimte. Het is hier aardedonker, waardoor er diep en lang geslapen kan worden. Het karakter van de middeleeuwse toren is hier het sterkst voelbaar. De hier aanwezige met zorg gekozen kunst(voorwerpen) maken het beeld compleet.

SUITE FACILITEITEN:
Begane grond, eigen ingang, extra 1 persoonsbed, kledingkast, bureau, zithoek, toiletartikelen, wc, badkamer, regendouche, flatscreen-tv, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, handdoeken, beddengoed, badlakens, chocolade of koekjes, zeep, haardroger, strijkijzer, hogere verdiepingen alleen per trap.

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

Badkamer met regendouche

Smart-TV

Royaal 2-persoonsbed

per nacht € 145,00 (zo. t/m do.) en € 155,00 (vr. t/m za.)

per nacht € 145,00 (zo. t/m do.) en € 155,00 (vr. t/m za.)

ONTBIJT
Op de dag van aankomst kunt u aangeven of u al dan niet gebruik wilt maken van het ontbijt.

Indien u tijd  en zin hebt kunt u gebruik maken van het royale en luxe ontbijt dat wordt geserveerd in het nabij gelegen winkelcafe de ‘Engel’. De kosten voor dit ontbijt zijn € 17,- per persoon. Aan de hand van een, speciaal voor ons ontworpen plattegrond, kunt u via 3 verschillende routes van bed naar breakfast wandelen. U kunt vanaf 8.00 uur terecht in de ‘Engel’.

Het gebruik van koffie (Nespresso) en thee in onze toren is gratis!

BETALING
Het is mogelijk om bij aankomst te betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Maar het kan ook vooraf door overmaking naar ons rekeningnummer NL41INGB0005747114 T.N.V. Bijonsthuis.

DEZE SUITE RESERVEREN?

BEL: 06-54261887 OF MAIL INFO@DEPELSERTOREN.NL

Naar reserveren