Skip to main content

INFORMATIE

ONTBIJT

Op de dag van aankomst kunt u aangeven of u al dan niet gebruik wilt maken van het ontbijt.

Indien u tijd en zin hebt kunt u gebruik maken van het royale en luxe ontbijt dat wordt geserveerd in het nabij gelegen winkelcafe de ‘Engel’. De kosten voor dit ontbijt zijn € 17,- per persoon. Aan de hand van een, speciaal voor ons ontworpen plattegrond, kunt u via 3 verschillende routes van bed naar breakfast wandelen. U kunt vanaf 8.00 uur terecht in de ‘Engel’.

Het gebruik van koffie (Nespresso) en thee in onze toren is gratis!

In deze toren komt alles samen voor mij. Liefde voor de mensen, originaliteit, kleur en de details. Maar ook ontspannen, genieten en weer vertrekken.

Marie-JoseGastvrouw

Ik ben trots en blij dat wij met ons initiatief de eeuwenoude Pelsertoren weer nieuw leven hebben ingeblazen op een manier die, voor Zwolse begrippen, zijn weerga niet kent. Een aanwinst voor Zwolle durf ik te stellen.

AndriesGastheer

OVER ONS

Wij zijn Marie-Jose van der Vegt, Andries van der Veen en onze zoon Jamahl Philips. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons hotel. Gastvrijheid is ons eigen. Wij zijn al vanaf 2003 actief met het ontvangen, verwennen en inspireren van onze gasten uit binnen- en buitenland. In 2003 zijn wij gestart met onze B&B ‘de Ridder van Zuthem’. Deze B&B was gesitueerd in een oud historisch monumentaal pand in de oude binnenstad van Zwolle. Eind 2016 zijn wij met deze B&B gestopt en hebben ons vervolgens met veel enthousiasme ’gestort’ op het verwezenlijken van een nieuwe droom in de vorm van ons kleinhotel ‘de Pelsertoren’.

DAKTERRAS

LET OP! Wij zijn momenteel bezig met onderhoud van het dakterras. Helaas is daardoor ons dakterras tijdelijk niet of minder bereikbaar. Excuses voor het ongemak. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk weer gereed te maken voor uw ontvangst, zodat u gauw weer een lekker drankje kunt drinken op onze toren.

Er is in Zwolle (denken wij) geen mooier en hoger gelegen dakterras dan het terras boven op ‘onze’ toren. Hier heeft u een prachtig uitzicht over een mooi en historisch deel van Zwolle. Uiteraard kunt u hier ook genieten van een drankje en uitrusten van een mooie stadswandeling en/of het winkelen. In onze ‘kas’ (keukentje) staat oa een koelkast met lekkere en verfrissende drank(jes). Ook is er gelegenheid om hier koffie of thee te maken.

EXTRA MOGELIJKHEDEN
De kleinschaligheid, de indeling, originele en bijzondere inrichting van onze accommodatie leent zich oa. uitstekend voor het houden van uw verjaardag, trouwfeest/ceremonie, bedrijfsuitje of workshop. Ervaring leert dat dit uitstekend samengaat met overnachten. Ook is het heel erg leuk om met een klein gezelschap de gehele toren tijdelijk in bezit te nemen. Hierbij valt te denken aan familie-uitjes en vrienden en/of vriendinnen weekend. In overleg is er veel mogelijk. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wacht niet te lang want we zijn vaak ver van tevoren vol.

PARKEREN
Indien u met de auto komt dan is het mogelijk om met korting uw auto te parkeren in de tegenover onze accommodatie gelegen Q-Parking(Zwolle-Centrum, adres Pletterstraat 41). In onze reserveringsbevestiging vindt u een link. Via deze link kunt u een parkeerplaats reserveren in genoemde Q-Parking. Kosten zijn €9,90 per 24 uur. Normaal tarief is €16,50 per 24 uur.

AANKOMST EN VERTREK

Op de dag van aankomst is uw suite vanaf 15.00 uur beschikbaar. U kunt echter al eerder (vanaf 11.00 uur) uw bagage afgeven, uw sleutel in ontvangst nemen en uw auto eventueel parkeren.
Op de dag van vertrek, dient u uw suite te verlaten voor 11.00 uur. Het is mogelijk, in overleg en indien mogelijk, andere tijdstippen af te spreken.
Reserveren

Graag tot ziens bij De Pelsertoren!
Marie-Jose, Andries en Jamahl.